„Ne apropiem cu pași repezi de cea mai frumoasă perioadă a iernii, Crăciunul! Anul acesta va fi un Crăciun special pentru noi date fiind restricțiile care ne țin acasă. Esența Crăciunului nu stă însă în cadouri sau petreceri ci în dragostea pe care o oferi și o primești în schimb. Am făcut o listă scurtă pentru Moș Crăciun, îi cerem moșului să ne aducă sănătate, minte luminată, dragoste adevărată și bucurii. Adevăratul cadou l-am primit deja la începutul acestei luni.”

Alexandra Păcuraru a declarat, în exclusivitate pentru Realitatea Plus, că se pregătește să devină mămică pentru a patra oară.

„Anul acesta, Moș Nicolae ne-a adus cea mai frumoasă surpriză: încă un pitic în viețile noastre. Noi ne dorim o familie mare și în momentul în care am primit vestea ne-am bucurat extrem de mult. Sarcina nu a fost programată, dar nu puteam primi vreun cadou de sărbători mai frumos decât acesta”, a declarat Alexandra, pentru Realitatea Plus.

Imagine

După trei sarcini, prezentatoarea TV arată extraordinar. „În fiecare sarcină am luat în greutate aproape același număr de kilograme, în jur de 40. Le-am dat jos însă de fiecare dată la 5 luni după naștere și am revenit la greutatea la care mă simt bine”.

În viața ei, familia este pe locul unu. Întrebată dacă ia în calcul și al șaselea copil, Alexandra ne-a povestit că își dorește să aducă pe lume un bebe sănătos în vara anului 2021, însă cu siguranță speră ca familia să se extindă și mai mult în următorii ani.

„Pruncii sunt cea mai mare binecuvântare a vieții și, când privesc înapoi, sunt foarte mândră și împlinită că va rămâne ceva frumos pe urma mea. Familia este cea mai de preț comoară. Pentru acești prunci minunați cu care am fost binecuvântați cred că este esențial să fim mai buni, mai înțelegători, mai muncitori și mai uniți ca niciodată în lupta pentru adevăr. Mi-aș dori să reușesc să transmit câte un gând bun și o îmbrățișare fiecărui telespectator și ascultător Realitatea Plus. Sărbători luminate și multă iubire vă doresc vouă, tuturor!”.

 


Citeste

Articolul precedent22 decembrie: 5.009 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 și 155 de decese
Articolul următorCasa lui Laurențiu. Speranță pentru băiatul de 12 ani care visează să devină programator IT