În zilele de final de săptămână, în Teleorman, au avut loc mai multe evenimente rutiere, unele dintre acestea soldate cu victime, după cum am aflat de la Serviciul Rutier al Poliției teleormănene.

Din pom în gard

În seara zilei de 20.07.2018, polițiștii din municipiul Alexandria au fost
sesizați telefonic cu privire la faptul că pe DJ 506 a avut loc un accident de
circulație. În urma sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că un bărbat, în vârstă de 44 ani, din Dorohoi, județul Botoșani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 506 la km 41 +550 m, deplasându-se din direcția sat Măgura către comuna Vitănești, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un pom de pe marginea drumului, în direcția sa de mers, ulterior intrând în gardul unui imobil.
În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto care a fost
transportat la spital unde a primit îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă” , urmând a se propune soluție prin Parchet.

Minor de 6 ani, lovit de autoutilitară

La data de 20.07.2018, polițiștii din Turnu Măgurele au fost seizați prin 112 cu privire la faptul că pe DJ 543 în comuna Lunca, județul Teleorman s-a produs
un accident rutier soldat cu victime omenești. La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele, constatând următoarele :
În timp ce un bărbat în vârstă de 55 ani conducea o autoutilitară pe DJ 543 în
comuna Lunca, județul Teleorman, din direcţia satului Prundu către centrul comunei la km 22+760m nu a putut evita impactul cu un minor în vârstă de 6 ani care, nefiind supravegheat de părinți, se angajase în traversarea
străzii prin loc nepermis, minorul fiind lovit cu partea laterală dreapta faţă a
autoutilitarei. În urma accidentului rutier, minorul a suferit leziuni corporale, fiind
transportatat cu ambulanța la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub sub aspectul săvârșirii infracțiunii de
’’vătămare corporală din culpă’’, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Accident cu o victimă

La data de 22.07.2018, polițiștii din Videle au fost sesizați prin 112
cu privire la faptul că pe raza satului Blejești s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă. În baza celor sesizate s-a constituit echipa operativă din cadrul Poliției Orașului Videle care s-a deplasat la fața locului unde a constatat următoarele: În timp ce o femeie în vârstă de 44 de ani din comuna Blejești, județul Teleorman conducea un autovehicul pe DJ503, în localitatea Blejești, din direcția Videle-Poeni, la km 63+900m, s-a angajat în depășirea neregulamentară a unui autoturism condus de o tânără în vârstă de 26 de ani din Blejești, Teleorman, care se afla în efectuarea manevrei de viraj la stânga. Conducătoarea auto care a provocat accidentul a suferit vătămări corporale, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Articolul precedentBeat, drogat și fără permis de conducere, un teleormănean și-a omorât propriul copil, în vârstă de 6 ani
Articolul următorFără permis de conducere pe drumurile Teleormanului