Polițiștii Serviciului Rutier Teleorman au acţionat, la sfârșitul săptămânii
trecute, pe linia prevenirii şi combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere, fiind aplicate 23 de sancțiuni contravenționale în valoare de 12.245 lei. De asemenea, au fost reținute și două permise de conducere.

În ziua de 21.07.2018, polițiștii din Videle au depistat un bărbat în vârstă de
29 de ani din comuna Sihlea, județul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism pe Strada Primăverii din Videle, fără a poseda permis de conducere. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, urmând a se propune soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria orașului Videle.

În seara zilei de 21.07.2017, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală
Lunca au depistat în flagrant un bărbat în vârstă de 59 ani, din municipiul Drăgănești Olt, în timp ce conducea pe raza comunei Uda Clocociov, pe DJ 546 un autoturism cu toate că avea permisul de conducere reținut.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a
unui vehicul fără permis de conducere, urmând ca la definitivarea cercetărilor să se propună soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

În ziua de 22.07.2018, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au depistat un minor în vârstă de 17 ani din comuna Drăgănești Vlașca, care conducea un autoturism pe DC 18, la Km.4 pe raza comunei, fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul sâvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, în care se va propune soluție prin Parchet.

Articolul precedentAccidente rutiere în Teleorman, în weekend
Articolul următor„Personalitatea lui Gheorghe Vartic în sculptură şi corespondenţă”, la Muzeul Judeţean Teleorman