Un grav accident rutier cu trei maşini implicate s-a petrecut, marţi dimineaţa, pe centura ocolitoare a municipiului Alexandria. Mai multe persoane, printre care un copil de şapte ani, au ajuns ajuns la spital.

Potrivit ISU Teleorman, într-o mașină au fost două persoane, mamă și fiică, de aproximativ 35 de ani, respectiv 7 ani, conștiente și cooperante, cu mai multe traumatisme, preluate de echipajele medicale SAJ și transportate la UPU din cadrul Spitalului Județean din Alexandria.

Din a doua mașină a rezultat o victimă, un bărbat, conștient și cooperant, neîncarcerat, cu mai multe traumatisme, acesta fiind preluat de echipajul SMURD și transportat la spital.

„Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, precum și pentru curățarea carosabilului de resturile provenite de la caroseriile mașinilor, astfel încât traficul să se desfăşoare în condiţii de siguranţă. Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

Sursa: Realitatea de Teleorman

Articolul precedentMARȚI, Culisele Statului Paralel: Nicușor Constantinescu rupe tăcerea într-un interviu exclusiv
Articolul următorBilanț coronavirus 23 februarie: 3.382 de cazuri noi și 119 decese