Trei persoane au ajuns la spital, vineri, în urma unui accident rutier petrecut în Roşiori de Vede, în apropierea Gării de Est.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, iar trei persoane au fost rănite, fiind transportate la spital.

„Este vorba de 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 49 de ani, cu traumatisme ușoare la nivelul capului și membrelor superioare, preluați de 2 ambulanțe SAJ și una SMURD, pentru a fi transportați la UPU Alexandria”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, sablarea carosabilului și îndepărtarea resturilor de caroserie, iar polițiștii au preluat cazul pentru cercetări.

Sursa: Realitatea de Teleorman

Articolul precedentREDUCEREA numărului de elevi din clase la 26 în liceele teoretice și la 24 în liceele tehnologice și vocaționale, aprobată de ministrul Educației
Articolul următorClaudiu Năsui: ”Românii fac salariul aproape jumi-juma cu statul. Prea mulți oameni trăiesc în sărăcie cu toate că muncesc 40 de ore pe săptămână”