turris oltul

8 etape a rezistat Turris Turnu Măgurele pe prima poziție în Liga 2. Formația pregătită de Florin Bratu a plecat fără nici un punct de la Călărași și a pierdut prima poziție în fața celor de la Mioveni.

Meci de coșmar pentru Turris. Elevii lui Florin Bratu au început dezastruos partida de la Călărași. După doar 8 minute de joc scorul este 2-0 pentru gazde, grație reușitelor lui Bogdan Șandu și Bogdan Rusu.

Rusu a reușit dubla în minutul 32, iar Dunărea Călărași intra la vestiare cu un categoric 3-0.

După pauză jocul a arătat altfel. Oaspeții s-au trezit și au început să atace. În minutul 50, Silviu Pană reduce din diferenţă din penalty, cu o execuţie plasată sus.

Cu 20 de minute înainte de fluierul de final al arbitrului, Florian Haită măreşte suspansul la Călăraşi cu un nou gol al Turrisului.

În ciuda presingului, dar și a unui om în plus, echipa turneană n-a reușit egalarea, iar scorul s-a terminat 3-2 pentru Dunărea Călărași.

Înfrângerea din etapa a 13-a a însemnat și pierderea poziției de lider în Liga 2 pentru Turris Turnu Măgurele. Formația teleormăneană a rezistat în fruntea campionatului timp de 8 etape.

Articolul precedentUna caldă, una rece! CSM Alexandria nu reușește să lege două victorii
Articolul următorDragnea o acuză pe Dăncilă de fraudă