E drept că primarul Alexandriei își cunoaște orașul. Și, știind că populația lui e îmbătrânită, iar voturile îi vin doar de la pensionari, singurele promisiuni pe care le respectă sunt acelea pe care le face populației de vârsta a treia.

Astfel, Drăgușin promite acum să amenajeze un spațiu nou pentru Clubul Pensionarilor, care oricum aveau un club al lor, frecventat, evident, numai de pensionarii cu carnet de membru al partidului roșu. Ei bine, din punctul de vedere al primarului Alexandriei, pensionarii merită și mai multe modalități de distracție într-un oraș în care tinerii n-au nici măcar o sală de spectacole, unde să poată organiza festivalul național de teatru Ideo Ideis.

Drăgușin susține că a semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru amenajarea spațiului ce va fi alocat pensionarilor din Alexandria. Aflat în hala veche de la etajul actualului club, spațiul va fi compartimentat astfel încât să se poată amenaja acolo birouri pentru asociațiile de pensionari, spații pentru biliard, bibliotecă, sală de lectură și sală de socializare cu acces la internet.

Articolul precedentCoroană funerară la biroul lui Carmen Dan din Roșiori de Vede
Articolul următorSurse: Prefectul Florinel se întoarce la prima dragoste: paza