O persoană și-a pierdut viața în urma unui accident produs pe drumurile din județul Teleorman. Din cauza vitezei, dar și a lipsei de experiență, pentru că nu deținea permis de conducere, un bărbat în vârstă de 34 de ani nu a mai putut stăpâni autoturismul pe care îl conducea, a derapat și s-a lovit de un copac.

”Un cetățean de 34 de ani din localitatea Pietroșani în timp ce conducea un autoturism pe DN 5 C, a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă răsturnându-se și apoi s-a lovit de un copac.

În urma cercetărilor a reieșit faptul că acesta nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule”, a declarat Iulian Orbeșteanu, comisar-șef IPJ Teleorman.

Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul aproape s-a rupt în două, șoferul fiind prins între fiarele contorsionate.

Pompierii din Teleorman au reușit să scoată victima și să o predea echipajelor medicale ale Ambulanței și SMURD.

Din pacate, persoana ranită se afla în stop cardiorespirator și nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Articolul precedentDragnea a cerut dizolvarea PSD Teleorman!
Articolul următorNe topim de căldură! Cod GALBEN de caniculă pentru următoarele 3 zile