Zilele trecute, cei de la PNL anunțau că intenționează să organizeze un mare miting la Alexandria, pe 20 aprilie, la care să vină toți candidații partidului pentru alegerile europarlamentare, în frunte cu Rareș Bogdan. Coincidență, sau nu, înainte de evenimentul penelist, Consiliul local de la Alexandria s-a întrunit de îndată pentru a stabili interzicerea oricărei manifestații publice în zona centrală a orașului, în fața fostei case de cultură mai exact, deoarece acolo vor fi montați iepurașii de Paște (unii foarte urâți și chicioși, să ne fie cu iertare). 

Ședința neanunțată tuturor factorilor interesați (cum ar fi o parte a presei) a stârnit controverse, cel mai vehement fiind președintele PNL – Eugen Pîrvulescu, spunându-le ridicătorilor de mâini la comanda primarului Victor Drăgușin, care fac legea precum le dictează partidul, că i se pare anormal ce se întâmplă în județul Teleorman și că nu mai există nicio limită în abuzurile pe care le fac pesediștii. Președintele PNL Teleorman a spus că o formă de manifest tot va avea loc în capitala de județ, cu scopul de a le prezenta și în acest fel celor interesați oferta electorală și candidații liberali pentru alegerile următoare.

Într-un comunicat remis de PNL Teleorman, șeful organizației județene declară: “PSD speriat de forța opoziției liberale. Consilierii locali ai PSD în frunte cu primarul Victor Drăgușin au votat împotriva manifestărilor publice, împotriva liberei exprimări, împotriva Constituției și a statului de drept. Este incredibilă sfidarea pe care o manifestă slugile PSD-ului față de toți cetățenii acestui județ. Această conduită a consilierilor locali este încă o batjocură împotriva celor care cred în democrație, în libera exprimare și în dreptul lor de a manifesta pașnic și de a lua parte la adunări publice. PSD-ului îi este frică de armata liberală și de electoratul acesteia, interzicând prin HCL mitingul pe care Partidul Național Liberal filiala Teleorman dorea să îl organizeze în data de 20 aprilie. Frica cea mare a PSD-ului este aceea că electoratul îi va sancționa la vot pe 26 mai pentru dezastrul produs în Teleorman și în toată România”.

Articolul precedent6 focare de pestă porcină se extind în Teleorman
Articolul următorFostele glorii „roș-albastre” vor lupta mâine la Alexandria pentru micuțul Eric