”Îmbracă un copil de Paște! Dacă tu vrei să faci un copil fericit, dă-ne de veste și îți oferim toate detaliile. Sunt peste 60 de copii care așteaptă fericirea …” acesta este îndemnul părintelui paroh Bogdan Nedea, de la Biserica Trivale II, din localitatea Trivalea Moșteni, care a demarat, ca și alte dăți, o campanie umanitară pentru copiii din sat participanți la slujbe.

Fiecare dintre noi ne amintim, din copilărie, că Paștele era un prilej bun de a ne cumpăra haine noi, pentru a le purta în ziua Învierii Domnului. Din păcate, nu toate familiile au posibilitatea de a le oferi copiilor ceea ce își doresc și, în unele cazuri, lipurile nu sunt legate doar de haine noi, ci de îmbrăcăminte în general sau chiar de hrana zilnică, după cum arată multe studii despre sărăcie în țara noastră.

Sensibilizat de neajunsurile cu care se confruntă mulţi oameni nevoiaşi din jurul său, preotul Bogdan Nedea a lansat un apel către toate persoanele care au posibilitatea de a ajuta pentru a face o bucurie, la zi mare, unor prichindei care, într-un fel sau altul, i-au devenit prin intermediul bisericii, foarte apropiați, ca parte din familie. Campania organizată de părinte se desfășoară în perioada premergătoare sărbătorilor de Paște, iar cei care vor să ajute pot trimite colete direct la biserica din Trivale sau pot lua legătura cu preotul Bogdan, care a creat și un eveniment pe Facebook în acest sens, internetul fiind cel mai rapid mod de receptare a mesajelor și o speranță în plus pentru aproximativ 60 de copii pe care i-ar ferici enorm simplul fapt de a se duce primeniți la slujba de Înviere.

Articolul precedentPSD a împânzit Alexandria cu bannere electorale
Articolul următorTrenul de la Videle transportă sute de oameni către locurile de muncă din București