După ce a participat la Referendumul din Teleorman, în calitate de delegat la o secție din Alexandria, Guilhem Moulin a decis să doneze banii primiți către organizații cu scop caritabil. 

În această dimineață, Guilhem Moulin a postat pe pagina lui de Facebook faptul că  a decis să doneze banii primiți în urma participării la Referendumul pentru definirea familiei la o secție din Alexandria. Postarea acestuia sună astfel: „Săptămâna trecută am fost delegat pentru referendum la Alexandria. Am primit 276 de lei pentru cele 28 de ore petrecute în secția de votare. Am decis sa dau indemnizațiă către domeniul unde trebuiau investite cele 40 de milioane de euro cheltuiți pentru referendum: sănătatea. Dăruiește Viața (construiește un spital de la zero), Salvați Copiii România (donează incubatoare pentru prematuri) și MagicCamp (ajută copiii cu cancer) au primit fiecare 92 de lei.”

Guilhem Moulin este consilier local din partea USR în Consiliul local al sectorului 4, are dublă cetățenie (română și franceză) și lucrează ca inginer în domeniul auto. El a făcut parte din grupul reprezentanților USR în secțiile de votare din Teleorman, care au supravegheat buna desfășurare a scrutinului în județul lui Liviu Dragnea.

Articolul precedentIulian Ianculescu, director DSV Teleorman: „E un risc mare ca pesta porcină să ajungă și în Teleorman, iar medicii veterinari nu sunt dumnezei, s-o oprească…”
Articolul următor”Identităţi feminine în mediul rural” – expoziție despre femei învingătoare din cel mai sărac judeţ al României: Teleorman