Ieri a avut loc testarea în urma căreia dascălii fără post şi-ar putea găsi serviciu în învăţământ. Inspectoratul Şcolar Județean Teleorman a organizat concursul pentru catedrele titularizabile la care s-au înscris în jur de 400 dascăli care vor să fie titulari pe post. Dintre aceștia 76 nu s-au prezentat la concurs, iar alți 51 s-au retras după ce au văzut subiectele.

Cât privește afișarea rezultatelor, aceasta se va face în data de 17 iulie, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Teleorman şi pe site-ul http://titularizare.edu.ro, iar contestaţiile se vor depune după afişarea rezultatelor, în aceeași zi, până la ora 21,00, respectiv a doua zi, până la ora 15,00. Rezultatele finale se afişează în data de 24 iulie. Pe 26 iulie va avea loc repartizarea pe posturile didactice de predare vacante a cadrelor didactice titulare în învăţământul preuniversitar anterior înscrierii la concurs, care au participat la concursul naţional şi au obţinut minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului cu păstrarea statutului de cadru didactic titular.

Articolul precedentPe 12 iulie 1909 s-a născut Constantin Noica. Pe 12 iulie 2018, casa sa din Alexandria zace în paragină…
Articolul următorDezinsecția în Alexandria va începe abia la mijlocul acestei luni