AJOFM Teleorman anunță că în acest moment, teleormănenii au 240 de posibilități de angajare, mare parte destinate muncitorilor necalificați. 

În baza de date a AJOFM Teleorman sunt înregistrate în această perioadă 240 de locuri de muncă vacante, din care 7 pentru persoanele cu studii superioare, 49 pentru persoanele calificate în diverse meserii, 124 pentru persoanele cu studii liceale iar 60 de posturi se adresează muncitorilor necalificaţi.

Meseriile în care au fost comunicate locurile vacante sunt : inginer mecanic, inginer tricotaje/confectii, laborant chimist, programator,asistent manager, responsabil produs, contabil, specialist resurse umane, șef departament, agent vânzari, electrician de întreţinere şi reparaţii, electromecanic masini și echipamente electrice, agent de securitate lucrător comercial, tamplar, stivuitorist, strungar, sofer autocamion/mașină de mare tonaj, bucatar, ajutor bucătar, factor poștal, vânzator, ajutor ospatar, lucrător comercial, lucrător gestionar, operator fabricație flux, casier, muncitor necalificat, etc.

Pentru mai multe detalii, persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot accesa https://www.anofm.ro/index.html?agentie=Teleorman.