Victorie de moral pentru jucătorii lui Turris Turnu Măgurele. Echipa din Teleorman s-a impus fără prea mari emoții în derby-ul etapei împotriva Rapidului București. Echipa antrenată de Erik Lincar se gândește deja la promovarea în primul eșantion fotbalistic al României.

3 victorii din tot atâtea posibile, în debutul de campionat, pentru Turris Turnu Măgurele. Ultima victimă a teleormănenilor a fost Rapid București. Deși Turris a controlat ostilitățile încă din debutul partidei, Rapid a deschis scorul prin Drăghiceanu. Bucuria giuleștenilor nu a durat decât trei minute și asta pentru că Pană a egalat printr-un șut perfect, aproape de vinclu. Scorul la pauză fiind egal, 1 la 1.

Și în partea secundă tot jucătorii din Turnu Măgurele au fost la cârma jocului. Gazdele puteau prelua conducerea pe tabela de marcaj, dar șutul fostului atacant de la CFR Cluj, Cristi Bud, a nimerit bara.

Cu toate acestea, în minutul 76, pressingul a dat roade, iar Tescan a făcut 2-1. după ce apărarea giuleșteană a fost făcută șah-mat. 5 minute mai tâziu, Voicu a stabilit scorul final, după o nouă fază în care a giuleștenii n-au avut reacție.

Turris a început excelent sezonul, cu două victorii fără gol primit: 2-0 cu Pandurii Tg. Jiu și 3-0 în meciul cu Daco-Getica. Echipa din Teleorman are maximum de puncte, fiind la egalitate cu Gloria Buzău și UTA Arad.

Turris Turnu Măgurele – Rapid 3-1. Au marcat: Pană 41, 76, Voicu 83 / Drăghiceanu 38. Cartonaș roșu: Sefer 80 (Rapid București).

Articolul precedentBărbat arestat de poliție pentru fapte violente, eliberat de procurori
Articolul următor240 de locuri de muncă vacante în județul Teleorman