23 de concurenți din toată țara s-au înscris la ediția din acest an a festivalului concurs-naţional de muzică populară ”Pe deal la Teleormănel”.

La concurs participă solişti vocali amatori din toată ţara, mesageri autentici ai zonelor pe care le reprezintă, cu vârsta cuprinsă între 15 şi 30 ani. Câştigătorii Marelui Premiu al festivalului din ediţiile trecute nu mai pot concura, de asemenea nu pot concura participanții la trei ediţii anterioare.

Preselecția, va avea loc pe 24 septembrie, la sediul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Traditionale Teleorman din Alexandria, iar concursul se va desfaşura pe 25 septembrie 2019, pe Platoul din faţa Casei de Cultură Alexandria, începând cu orele 19:30, urmat de recitalurile Ansamblului „Burnasul” și interpretului Alexandru Mica.

În seara următoare,tot de la ora 19:30, publicul este invitat la festivitatea de decernare a premiilor, în cadrul „Galei Laureaţilor”. Spectacolul de gală va fi continuat cu recitalurile susținute de „Fetele din Botoșani”, Floarea Calotă și Constantin Enceanu.

Acompaniamentul concurenţilor va fi susţinut de Orchestra Ansamblului “Burnasul” a Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman, condusă de maestrul Adrian Grigoraş – dirijorul Orchestrei Radio România.

Radio România va oferi un premiu constând într-o sesiune de înregistrări cu Orchestra Radio România.

Articolul precedentHandbal masculin! CSM Alexandria, victorie împotriva Stelei!
Articolul următorÎnfrângere pentru CSM Alexandria și Sporting Roșiori