Festivalul de Teatru Tânăr Ideo Ideis vine în fiecare an cu oportunități noi de învățare, sub forma unor ateliere dedicate copiilor și adulților. Anul acesta, vorbim de 16 ateliere gratuite care au ca finalitate consolidarea sentimentului de responsabilitate. 

Ideo Ideis propune anul acesta nu mai puțin de 16 ateliere care se adresează exclusiv copiilor, adolescenților și adulților din Alexandria. Secțiunea ART & PLAY din cadrul festivalului are ca scop diversificarea experiențelor educaționale ale comunității din Alexandria și oferă un program consistent de ateliere gratuite, de care pot beneficia un număr total de 230 de alexăndreni.

Atelierele sunt împărțite pe teme: consiliere și dezvoltare personală, arte și meserii, cărora li se adaugă, pentru a consolida tema ediției 14, care este responsabilitatea, cetățenie responsabilă și educație financiară. Atelierele sunt susținute de profesioniști care activează în aceste domenii, cât și experți din ONG-uri sau proiecte precum Funky Citizens, Fundația Dreptul la Educație și Școala9.Toate atelierele sunt gratuite și se vor desfășura în perioada 06-12 august la Alexandria. 

Articolul precedentCarambol pe E70 între localitățile Prunaru și Naipu
Articolul următorGALERIE FOTO. O localitate din Teleorman a devenit groapă de gunoi