Un profesor din Alexandria a fost filmat în timp ce jignește o elevă, numind-o „idioată”. Incidentul s-a petrecut în timpul orei susținute online.

Filmarea a apărut pe rețelele de socializare,  vineri dimineață.

”Tu ești avocatul clasei a X-a D? Și atunci, ce dracului trăncăni, idioato! Te rog frumos să nu mai vorbești, nu te-am întrebat”, spune profesorul pe înregistrare, în timp ce eleva îl roagă să n-o jignească.

Dascălul este Gigi Drăgan, profesor de chimie la Colegiul Național Al. D. Ghica din Alexandria, Teleorman.

Inspectorul general al IȘJ Teleorman, Iuliana Stancu, a declarat pentru Cronica de Teleorman că se va constitui o comisie de cercetare și, în funcție de constatările acesteia, se vor lua măsuri.

“IȘJ Teleorman va constitui o comisie de cercetare disciplinară. Este un limbaj pe care nu-l agreem deloc. Este foarte clar ca domnul profesor a greșit, indiferent care ar fi fost atitudinea elevului. Prin urmare, vom discuta cu direcția școlii, cu cadrele didactice, cu elevii și, în funcție de cele constatate, vom lua o decizie. Suntem total surprinsi pentru că domnul profesor este o persoană de excepție. L-am cunoscut personal, l-am avut coleg de cancelarie și sunt total surprinsă”,  a declarat şefa ISJ Teleorman.

Totodată, Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman a transmis că efectuează verificări cu privire la acest incident.

“Având în vedere imaginile video apărute în spațiul public, în care un cadru didactic adresează cuvinte jignitoare unei eleve, în timp ce se aflau la cursuri prin intermediul unei platforme on-line, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman a dispus efectuarea de verificări, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsuri”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Daniela Pășu.

Sursa: Realitatea de Teleorman

Articolul precedentAZI, ora 18:00 – Culisele Statului Paralel: NOI dezvăluiri din privatizarea Petrom
Articolul următorCulisele statului paralel | Privatizarea Petrom. Cum pierde statul sute de milioane de euro – Legea redevențelor, ignorată de autorități