Un profesor a fost eliminat din examenul de titularizare.

279 din cei 332 candidaţi înscriși s-au prezentat la proba scrisă a concursului de ocupare a posturilor didactice/ catedrelor vacante/ rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată în două centre de examen în județul Teleorman, anunță Inspectoratul Școlar Județean.

În timpul probei, 24 dintre candidaţi s-au retras din motive personale sau medicale, iar un candidat a fost eliminat din examen.

Conform normelor în vigoare, candidaţii eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă nu vor fi repartizaţi pe posturi didactice/catedre în anul şcolar 2020-2021.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 4 august, la sediul inspectoratului școlar și pe site-ul http://titularizare.edu.ro.

Contestațiile pot fi depuse la sediul inspectoratului școlar județean sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00, urmând ca rezultatele finale să fie afișate la sediul Inspectoratului Școlar Județean și pe site-ul menționat anterior, în data de 11 august.

 

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 36. Interzis la leagăne, permis la tiribombe
Articolul următorCOVID-19: 823 de cazuri noi la 8.045 de teste. Cazurile noi, pe județe