109 unități de învățământ (PJ sau structură) din Teleorman funcționează în Scenariul 1, care presupune participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție sanitară, se arată într-o informare a Inspectoratului Școlar Județean, transmisă joi.

123 unități de învățământ (PJ sau structură) funcționează în Scenariul 2, care presupune participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, respectiv revenirea parțială (prin rotație de una-două săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.

30 unități de învățământ (PJ sau structură) funcționează în Scenariul 3, care presupune participarea tuturor preșcolarilor și elevilor la activități/lecții online, din cauza infectării unor cadre didactice / elevi cu noul Coronavirus.

85 unități de învățământ (PJ sau structură) funcționează tot în Scenariul 3, însă din cauza ratei de incidență Covid-19). Tot în scenariul 3 funcționează și o unitate de învățământ pentru că infrastructura nu permite desfășurarea activităților în scenariul 1 sau 2.

În același scenariu 3 funcționează și patru clase 3 din cadrul unor unități de învățământ care funcționează în Scenariul 1 sau 2, din cauza infectării unor cadre didactice / elevi cu noul Coronavirus.

 

Sursa: Realitatea de Teleorman