Spitalul Județean de Urgență Alexandria caută ”meseriași”.  În acest sens se organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a șapte posturi de muncitori calificați în meserii cum sunt cele de sudor, instalator sanitar, lăcătuș mecanic, electromecanic, fochist și  mecanic.

Concursul va aea loc în data de 18 octombrie 2019, ora 10.00: proba scrisă; iar data și ora interviului se vor comunica ulterior.

Condiții specifice de participare la concurs

-postul de muncitor I – instalator: școală profesională în domeniu sau studii medii + curs de calificare în meseria de instalator; condiții de vechime – 9 ani vechime în specialitate.

-postul de muncitor I – lăcătuș-mecanic: școală profesională în domeniu sau studii medii + curs de calificare în meseria de lăcătuș mecanic; condiții de vechime – 9 ani vechime în specialitate.

-postul de muncitor II – fochist:– școală profesională în domeniu sau studii medii + curs de calificare în meseria de fochist; condiții de vechime – 6 ani vechime în specialitate.

-postul de muncitor – electromecanic:– școală profesională în domeniu sau studii medii + curs de calificare în meseria de electromecanic; condiții de vechime – 9 ani vechime în specialitate.

-postul de muncitor IV -mecanic:– școală profesională în domeniu sau studii medii + curs de calificare în meseria de mecanic; condiții de vechime – fără vechime.

Persoanele interesate de respectivele posturi pot obține relații complete privind organizarea concursului direct la sediul Spitalului Județean de Urgență Alexandria, str. Libertății nr. 1, telefon 0247/306.758 și 0247/306.723.

Articolul precedentCompetiție între 100 de scări de bloc din Alexandria
Articolul următorPosturi de registrator, scoase la concurs de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Teleorman