O parte dintre pesediștii teleormăneni și-au dorit să fie alături de Viorica Dăncilă la Biroul Electoral Central, la momentul depunerii candidaturii acesteia la prezidențiale. Acolo, un teleormănean i-a apostrofat public și i-a filmat în timp ce încercau să-și facă o fotografie. 

Primarii principalelor orașe teleormănene (Victor Drăgușin, Valerică Cîrciumaru, Petrică Pîrvu), președintele Consiliului Județean Teleorman, Dănuț Cristescu, deputatul Petre Cioabă, dar și președintele PSD, secretarul de stat și inculpatul Adrian Gâdea au fost ieri la Biroul Electoral Central, pentru a fi alături de șefa lor din Teleorman, care candidează acum la prezidențiale.

Un teleormănean s-a aflat acolo pentru a-i întâmpina cum a considerat el că merită acești oameni din gașca lui Liviu Dragnea și le-a adresat următoarele cuvinte:

Domnul Gâdea, când mergeți după stăpânul dumneavoastră la Rahova? După stăpânul cariat? Când mergeți după el cu Belina? Cu Belina când mergeți după stăpânul cariat la Rahova? Am văzut că borhotul ăla de fi-su și-a luat mașini de sute de mii pe banii noștri. Când mergeți la pușcărie după stăpânul vostru? La pușcărie, domnu Gâdea! Sunteți inculpat! Ne-ați furat insulele, ne-ați furat și pământurile.

Articolul precedentFloarea Calotă va susține un concert în Alexandria
Articolul următorO bătrână din Teleorman, cercetată pentru că ar fi furat un telefon în tren