Pe 20 aprilie, Rareș Bogdan, care declara că abia așteaptă să ajungă în Teleorman, va avea prilejul de a se întâlni cu oamenii din județul lui Dragnea. 

Sosirea acestuia în Teleorman este prilejuită de evenimentul de lansare a candidaților PNL, care va avea loc pe 20 aprilie pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Alexandria. Acolo, în prezența a câteva mii de simpatizanți ai partidului, candidații PNL la europarlamentare vor încerca să convingă oamenii din județul lui Dragnea că ei sunt alternativa sănătoasă la PSD.

Potrivit președintelui PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, partidul a făcut deja o cerere pentru autorizarea manifestației la sediul Primăriei Alexandria și și-a exprimat speranța că administrația locală va fi de acord cu intenția PNL de a organiza în centrul Alexandriei un eveniment politic de mare amploare.

Alături de Rareș Bogdan, considerat acum locomotiva politică a PNL, va fi prezent și  candidatul regiunii sudice la europarlamentare, Dan Motreanu, precum și alți liberali cunoscuți la nivel național. Se pare că manifestarea politică se va bucura de o largă prezență, PNL Teleorman susținând că așteaptă venirea la Alexandria a aproximativ 7000 de simpatizanți din cele 7 județe ale regiunii.

Articolul precedentConstrucția Drumului Expres București – Alexandria – Craiova, prioritară în opinia unor cetățeni din Alexandria
Articolul următorSpectacolul copacilor ciopârțiți din Pădurea Vedea