În județul Teleorman, inundațiile apar de la o oră la alta. Precipitațiile abundente, dar și scurgerile apei de pe dealuri au produs în doar câteva ore inundații în localitățile Plosca, Țigănești și Saelele. De data aceasta, localnicii n-au mai stat deoparte, admirând salvatorii, ci s-au implicat alături de pompierii, unii punând la dispoziția acestora motopompe.

Pentru evacuarea apei din curțile oamenilor, pompierii au intervenit întreaga noapte. La Țigănești au fost inundate două gospodării, în localitatea Saelele s-a evacuat apa din 3 curți. Localitatea Plosca a fost cea mai afectată. Acolo 12 gospodării, mai precis 12 curți și 3 locuințe au fost invadate de ape, astfel că pompierii au intervenit cu motopompe până au reușit să țin situația sub control.

Spre dimineață, forțele de intervenție și-au încheiat misiunea și s-au retras la subunități. Și chiar dacă în acest moment nu mai sunt probleme, autoritățile rămân vigilente, având în vedere că probleme semnificative apar după ploi de câteva ore.

Articolul precedentTeleorman – Contestațiile au ridicat procentul de promovabilitate la BAC
Articolul următorAccident rutier cu victime în apropiere de Videle