Alimentarea localităților cu electricitate pare să fie, în aceste zile, cea mai mare dintre problemele pe care le înfruntă județul Teleorman. 

Condițiile meteo deosebite au afectat direct starea rețelelor electrice din județele Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman și Vâlcea, manifestându-se prin linii electrice de 110 și 20 kV încărcate cu gheață, rafale de vânr de peste 60 km/h, ruperea unor stâlpi de susținere ai rețelei electrice, izolatoare și conductoare din rețeaua de medie, joasă și înaltă tensiune.

În ceea ce privește alimentarea cu energie electrică la nivelul județului Teleorman, din informațiile primite de la operatorul economic, situația se prezenta astfel: 12 localități afectate parțial, cu un număr total de 105 deranjamente și aproximativ 3803 consumatori întrerupți. Pentru remedierea defecțiunilor, în acest moment sunt pe teren un număr de 29 de echipe specializate.

Potrivit ISU Teleorman, în vederea luării imediate a măsurilor operative care să conducă la rezolvarea oricăror probleme ce puteau pune în pericol viața și bunurile materiale ale cetățenilor, azi-noapte, pe perioada Codului Portocaliu, la nivelul județului nostru a fost activat Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenție (CJCCI) din care au făcut parte reprezentanții instituțiilor cu rol în gestionarea situațiilor de urgență generate de fenomenele meteorologice periculoase.

Articolul precedentÎncă 100,00 mii lei din bugetul local al Alexandriei se duc pe apa… SC Termic Calor Serv SRL
Articolul următorPNL Teleorman își pune, în sfârșit, consilier județean