La finalul anului, autoritățile din Teleorman sunt puse pe cheltuit. Banii vor ajunge în conturile firmelor care pot asigura servicii pirotehnice de Anul Nou.

În fiecare oraș al județului Teleorman vor avea loc spectacole pirotehnice, pentru care autoritățile sunt dispuse să plătească… oricât. Singura excepție este primarul din Videle, Nicolae Bădănoiu, care a considerat că suma de 6.900 lei este suficientă pentru a le asigura locuitorilor orașului un moment special în pragul noului an. În restul orașelor se poate discuta fără probleme despre dezmăț pe bani publici.

Primarul orașului Turnu Măgurele, Dănuț Cuclea, n-a văzut nimic în neregulă în faptul că a încredințat direct firmei S.C. General Management Trading Union SRL, din banii turnenilor, suma de 29.400 de lei pentru un banal foc de artificii la sfârșit de an. Pesemne, străzile lăsate neterminate din oraș, precum și starea deplorabilă a principalelor edificii nu cântăresc la fel de mult pentru populație ca bucuria de a vedea cum pocnesc niște artificii.

Ornamentele de iluminat festiv, achiziționate de ADP Alexandria de la societatea NORELECTRIC, ne-au costat nu mai puțin de 36.066 lei. La această bucurie fără rost se adaugă, evident, și focul de artificii, achiziționat de primărie, de asemenea direct, de la firmaWolf Impex SRL. Costul artificiilor din Alexandria se ridică la 19.000 lei.

Potrivit „bunei” tradiții din trecut, Petrică Pârvu de la Zimnicea a decis să aloce, tot direct, firmei Sky Spark Consulting SRL, suma de 15.000 de lei pentru artificii. Nu de alta, dar să fie mulțumiți și prietenii de casă ai PSD, căci toți știm ce partener de vânătoare al lui Dragnea se ascunde în spatele faimoasei companii.

Primarul din Roșiorii de Vede, Valerică Cîrciumaru, s-a aliniat pretențiilor colegilor săi de partid, care conduc orașele județului și a considerat că 13.000 de lei e o sumă destul de bună pentru a oferi roșiorenilor un spectacol de lumini, care va dura câteva minute. În total, spectacolul de lumini din orașele județului Teleorman va costa 83.300 lei, bani care ajută primarii să celebreze sărăcia lucie a oamenilor din zonă.

Articolul precedentMarin Alexandru, primarul din Siliștea, a fost destituit
Articolul următorDeputatul de Teleorman, Violeta Răduț, amenință oamenii pe Facebook: „Ai grijă, că vei fi urmărit!”