Foto credit: Steluța Popescu

În cursul acestei zile, inițiatorii acțiunii civice „Fără penali în funcții publice”, împreună cu mai mulți voluntari au venit în Teleorman pentru a ajuta județul să treacă în liga județelor cu mii de semnături. 

Asta în contextul în care județul Teleorman s-a aflat pe ultimele locuri la nivel național în privința strângerii de semnături împotriva ocupării funcțiilor publice de către persoane cu probleme penale.

Foto credit: Steluța Popescu

Astfel, aproximativ 100 de tineri din București, Constanța și Vâlcea au ajuns în județul lui Liviu Dragnea pentru a convinge lumea de aici că merită mai mult. Acțiunea de strângere de semnături s-a desfășurat în orașele județului, precum Videle, Turnu Măgurele, Zimnicea și Alexandria, dar voluntarii au trecut și prin comune, Gratia și Smârdioasa fiind locurile unde ei au reușit să interacționeze cu mai mulți teleormăneni.

Foto credit: Steluța Popescu

Voluntarii au sosit în Teleorman de la prima oră, grupurile de voluntari plecând din Piața Victoriei la ora 4 dimineața, astfel că la ora 9.30 ei știau deja impactul acțiunii în județ. Deși va mai dura o vreme până la centralizarea semnăturilor, voluntarii s-au declarat mulțumiți de felul în care a decurs acțiunea în județul Teleorman, fie și  numai prin prisma faptului că principiul „fără penali” a ajuns și pe buzele teleormănenilor.

Articolul precedentDemisie în Consiliul Local Videle, după incidentele din Piața Victoriei
Articolul următorUn bărbat din Turnu Măgurele a decedat după ce a participat la protestul din 10 august