O adolescentă din judeţul Teleorman a murit, noaptea trecută, după ce autoturismul în care se afla a fost lovit de un tren, în comuna Botoroaga.

Potrivit IPJ Teleorman, accidentul s-a petrecut în jurul orei 01.00, pe drumul judeţean DJ 612, în comuna Botoroaga, sat Valea Cireșului.

În timp ce o tânără în vârstă de 19  ani, din orașul Videle, județul Teleorman, conducea un autoturism pe DJ 612, în comuna Botoroaga, din direcția  Merenii de Jos către intersectia cu DJ 503, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, nu ar fi respectat semnalele acustice și luminoase aflate în funcțiune, la trecerea la nivel cu calea ferată, dublă, și ar fi  fost lovită de locomotiva unei garnituri de tren, condusă de un bărbat de 53 de ani, din comuna Rusănești, județul Olt.

În urma evenimentului, a rezultat decesul unei minore de 16 ani, din comuna Mereni, județul Teleorman, vătămarea corporală gravă a unei tinere de 16 ani și vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto și a altor 2 persoane de  16 și 23 de ani, toți din orașul Videle, pasageri în autoturism.

Victimele au fost transportate la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

„Conducătoarea auto nu a putut fi testată cu aparatul etilotest,  fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor șî împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, transmite IPJ Teleorman.

Articolul precedentAlexandra Păcuraru: Azi avem o Românie care fierbe de proteste și o Românie care se pregătește de mini-vancanță
Articolul următorPreședintele Iohannis și liderii Coaliției au decis – salariile dascălilor cresc etapizat. Sindicatele din educație au decis să continue greva și să nu accepte oferta