Festivitatea de învestire a noului prefect al județeului Teleorman, Emilia Paraschivescu, s-a desfăşurat, joi, în prezența parlamentarilor PNL Teleorman și altor oficialități.

Emilia Paraschivescu a fost numită prefect de Teleorman, prin hotărârea de guvern adoptată miercuri, 3 februarie.

De origine din orașul Zimnicea, Emilia Paraschivescu a activat în ultimii ani la Primăria Capitalei, în funcția de auditor public intern.

Absolventă de ASE, în anul 1992, și masterand în audit financiar contabil și consiliere, Emilia Paraschivescu este auditor public intern de carieră, activând, de-a lungul carierei sale, în cadrul instituțiilor publice locale și centrale.

Noul prefect a lucrat 12 ani la Primăria Videle, după care la Casa de Asigurări de Sănătate a municipiului București, la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, cât și în cadrul Institutului Național al Magistraturii, respectiv la Curtea de Conturi a României, în diferite perioade de activitate.

Dorința noului prefect, exprimată în cadrul întâlnirii cu presa locală, este aceea de a se implica și dedica profesional pentru ca județul Teleorman să fie fruntea țării, în ceea ce privește dezvoltarea.

 

Sursa: Realitatea de Teleorman

Articolul precedentBilanț coronavirus: 2.668 de cazuri noi și 75 de decese. Vezi situația pe fiecare județ
Articolul următorProsoapele de hârtie şi uscătoarele de mâini, interzise în şcoli, de luni