Mizerie, alimente impropriu depozitate și condiții proaste de cazare. Asta au găsit inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, în controalele desfășurate în sudul litoralului. Au fost aplicate sute de amenzi, iar valoarea acestora se ridică la 1,8 milioane de lei. 

”Îmi pare totuși rău că trebuie să constat două lucruri, care ne-au întristat pe toți. În continuare în acest an mulți dintre operatorii economici au dat dovadă de neglijență, poate chiar de nepăsare față de sănătatea și viața consumatorului, fapt demonstrat prin numărul însemnat de sacțiuni aplicate de colegii mei în toată această perioadă în care s-a desfășurat acest comandament”, a declarat Veronica Mitran, vicepreședinte ANPC.

”În aceste stațiuni, de la Costinești până la Vama Veche, au fost realizate 560 de acțiuni de control, au fost aplicate până în acest moment 305 avertizmente, 239 de amenzi, discutăm de amenzi aplicate în valoare de 1,8 milioane de lei”, a mai spus VERONICA MITRAN, vicepreședinte la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului.