Republica Moldova depune cererea de aderare la Uniunea Europeană.

„Astăzi am semnat, împreună cu Președintele Parlamentului și cu doamna Prim- Ministru, cererea de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Cetățenii au ales această opțiune. Republica Moldova trebuie să aibă un parcurs european clar. Suntem pregătiți să facem totul pentru realizarea acestui obiectiv național fundamental.

Imagine

Contăm pe susținerea instituțiilor europene, care au fost alături de Moldova la bine și la greu în ultimii ani. Împlinind aspirațiile europene ale cetățenilor noștri, Uniunea Europeană va arăta întregii lumi cât de mare e puterea democrației și libertății.

Dragi cetățeni, avem mult de lucru. Știm exact ce avem de făcut. Putem face asta împreună. Împreună suntem puternici.” a declarat Maia Sandu, președintele Republicii Moldova la semnarea cererii de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

Articolul precedentODESA, ultima redută | Rezistență cu mâinile goale – războiul celor care nu mai au nimic de pierdut. BĂTĂLIA pentru sudul Ucrainei a început – VIDEO și FOTO
Articolul următorINCENDIU la Centrala nucleară Zaporojie după atacul furibund al rușilor