60 de polițiști din județul Teleorman au fost mobilizați pentru găsirea unui minor în vârstă de 14 ani. Acesta a plecat de bună voie de la o stână din comuna Frumoasa și nu s-a mai întors. 

Polițiștii teleormăneni au fost sesizați de către un deținător de animale din comuna Frumoasa cu privire la faptul că, de 3 zile, un minor în vârstă de 14 ani care îngrijea animalele la o stână situată în extravilanul localității, a plecat voluntar de acolo și nu s-a mai întors.

În urma sesizării, a fost solicitată darea în urmărire la nivel național a minorului, procedându-se la efectuarea de căutări la toate stânele și fermele de animale din județ.

La activitățile de căutare au fost angrenați 60 de polițiști. După mai bine de 24 de ore de căutări, minorul a fost găsit în extravilanul comunei Izvoarele, la o stână de oi, astăzi, în jurul orei 17:00.

Minorul a declarat că a plecat de bunăvoie de la stâna unde lucra, deoarece nu mai era mulțumit de condiții.

De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni, luându-se măsura încredințării minorului către D.G.A.S.P.C. Teleorman în vederea luării măsurilor corespunzătoare.

Articolul precedentCupa României! Turris a avut noroc la tragerea la sorți
Articolul următorA vrut sa facă un grătar, dar era să rămână fără casă