Incendiu de furaje la Rădoiești Deal. Pompierii militari din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje din localitatea Rădoiești Deal, unde se aflau 1000 de baloți de lucernă. Ajunși la locul intervenției cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă de capacitate mare, pompierii au reușit localizarea rapidă a focului, evitând propagarea lui la anexele gospodărești din apropiere și la mai multe bunuri materiale amplasate în vecinătate. Incendiul a fost lichidat după aproximativ patru ore de intervenție, pompierii militari fiind nevoiți să alimenteze de mai multe ori autospecialele cu apă dintr-o sursă de alimentare naturală (o baltă de pe raza localității) aflată la aproximativ 1,5 km de locul evenimentului. Salvatorii roșioreni au fost sprijiniți și de către membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Rădoiești, care au acționat cu un tractor cu cupă, necesar pentru stingerea în totalitate a focarelor. Valoarea pagubelor și a bunurilor salvate a fost apreciată la câte 10.000 de lei. Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit că evenimentul a fost provocat intenționat de către o persoană necunoscută, motiv pentru care acest caz a intrat în atenția poliției pentru cercetări. Din fericire, la această intervenție nu s-au înregistrat victime.

Persoana păgubită a depus plângere la Poliție și spune că incendiul devastator a fost provocat de o ”mână criminală”, cunoscând persoana respectivă care ar fi amenințat înainte de a acționa că ”îi va lăsa cu botul pe labe”.

”Am depus plângere la Poliție. Ne-au spus să mai strângem noi dovezi pentru că atunci când ei vor sa facă ceva lumea se ferește să dea declarații, chiar dacă știu ceva, de frică să nu pățească ce-am pățit noi. Cel pe care îl bănuim că a dat foc este un individ periculos la noi în sat, a mai făcut pușcărie”, ne-a spus persoana păgubită.