Campania „Îţi Oferim o Şansă pentru că Preţuim Viaţa”, derulată de clinica Exmed din Alexandria, se află la cea de-a III-a ediţie şi se adresează femeilor cu vârsta de la 45 de ani în sus, obiectivul fiind prevenirea şi tratarea afecţiunilor mamare.

Practic, în perioada 25-28 octombrie, clinica efectuează gratuit mamografii, ecografii, analize de markeri tumorali sau direct puncţia pentru biopsie, fiecare pacientă primeşte rezultatele în aceeaşi zi şi are garanţia confidenţialităţii datelor personale. Campania a ajuns la a treia ediție, dar este prima dată când clinica are parteneriat cu Asociaţia pentru prevenţia şi lupta împotriva cancerului Amazonia şi Avon – şi colaboratori – Smart Medical.

În urma selecţiei, femeile vor participa, pe 25 octombrie, la un curs de prevenţie susţinut de Victoria Asanache, trainer navigator de pacienţi, la sediul clinicii din str. Alexandru Ghica, în Alexandria. Pacientele vor fi îndrumate astfel încât să ştie să reacţioneze la un diagnostic sever, vor fi sfătuite şi ajutate să parcurgă etape în cazul depistării unei afecţiuni. Pe 28 octombrie, pacientele vor fi consultate de dr. Sebastian Grădinaru, medic primar chirug oncolog specialist în chirurgia sânului, iar în cazul în care sunt necesare alte investigaţii, organizatorii asigură gratuit analizele de sânge prin intermediul Clinicii Smart Medical.

Articolul precedentGALERIE FOTO. În Teleorman apar primele încălcări ale legii electorale
Articolul următorVizită neașteptată la conacul lui Dragnea!