Jurnalistul și analistul politic s-a declarat ferm convins că lucrurile nu mai merg chiar așa bine în coaliția de guvernare. Ion Cristoiu consideră că PSD și PNL nu se mai înțeleg, însă nu vor divorța prea curând, ci vor folosi fiecare ocazie ca să-și „dea cu farfuriile în cap”.

„Armele s-au ascuțit până la rupere, pentru că în coaliție cele două partide se doesebesc fundamental. Dacă PSD ar fi guvernat singur, era altceva, dar așa sunt conflicte mari. Din experienta post-decembristă, coalițiile în jurul fripturii se rup greu. Deci, se va rupe greu, dar a apărut cearta. Până acum nu prea au fost aceste certuri publice. Nenorocirea va fi că nu vor divorța, ci vor rămâne împreună și își vor da cu farfuriile în cap. E greu de spus dacă cei trei lideri se vor întâlni și își vor propune să nu se mai certe. Fiecare din cele două partide va folosi guvernarea pentru a administra public celuilalt partid lovituri. Deci vom avea în continuare o coaliție de guvernare care este, de fapt, de scandal.

Pentru că România nu are opoziție, USR fiidn mai mult o țeavă de scurgere către REPER, iar AUR e ocupat, atunci, cei de la putere își permit să facă prostii. Este o iluzie a celor două partide că daca nu există opoziție, nimeni nu îi poate înlocui”, a declarat Ion Cristoiu în emisiunea „Controversat”.

Ion Cristoiu: „Conflictul din Ucraina, un fel de război mondial, dar nedeclarat”

Articolul precedentSărbătoare 28 iunie – Aducerea Moaștelor Sfinților Mucenici Doctori fără de arginți Chir și Ioan
Articolul următorCulisele Statului Parlalel. Parlamentarii, excursii exotice pe banii contribuabililor