Pompierii teleormăneni au fost solicitați, în cursul nopții trecute, să intervină pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la un atelier de tâmplărie din Alexandria. Valoarea bunurilor salvate se ridică la 300.000 de lei.

La sosirea salvatorilor, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă și degajare mare de fum, la un șopron realizat din astereală din lemn învelită cu tablă, unde se aflau două bănci și un grătar, la elementele de tâmplărie din PVC și la un geam termopan.

De asemenea, focul era extins la un atelier de mobilă din imediata apropiere, flăcările manifestându-se la acoperișul acestuia, realizat din lemn, pe o suprafață de cca. 150 mp, la aparatura electrică din interior și la mai multe materiale lemnoase, precum și la acoperișul unui depozit de materiale de construcție din imediata apropiere, pe o suprafață de aproximativ 10 mp, realizat din panouri sandwich, existând pericolul distrugerii acestuia și propagării la o locuință din vecinătate.

Pompierii militari alexăndrineni au reușit să localizeze incendiul în limitele găsite, lichidarea în totalitate a focarelor fiind realizată după aproape o oră de intervenție. Valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 20000 de lei, iar cea a bunurilor salvate, reprezentând locuința și depozitul de materiale, la peste 300000 de lei.

Articolul precedentAntrenament al pompierilor militari pe râul Vedea
Articolul următorMorminte profanate în Teleorman!