Sunt probleme mari la PSD Teleorman. De scriere corectă a textelor pe care formațiunea politică le promovează pe rețelele de socializare.

De când au descoperit haștagul, cei din PSD Teleorman își doresc foarte tare să-l folosească, sens în care fac eforturi serioase. „Niciun text fără haștag” e probabil noua deviză a departamentului de comunicare din PSD-ul personal al lui Dragnea. Din păcate, responsabilii în materie nu au înțeles nimic despre felul în care funcționează haștagul, așa că îl utilizează prostește, ba le mai și încurcă buna scriere a cuvintelor.

De pildă, într-o postare recentă a formațiunii politice, legată de felul în care se derulează Programul Național de Cadastru și Carte Funciară, postacul de serviciu al partidului pune haștagul inutil în fața unor cuvinte, însă, din reflex, începe să lege și termeni care nu sunt precedați de haștag, precum fonduri „externeneramburasabile”. Mai mult, tot de la haștag, postacul vorbește despre Programul Operațional „Regiomal”.

Desigur, pe votanții PSD scrierea incorectă nu-i încurcă deloc. Ei vor vota PSD, oricât de prost ar transmite partidul mesajele publice, pentru că ei oricum nu înțeleg nimic din propaganda pesedistă. Dar, pentru noi, cei care am vrea să-i mai și înțelegem în construirea mesajelor de interes general, incompetența celor de la butoanele propagandei online ne încurcă serios.

Articolul precedentConsiliul Județean investește 703.079,70 lei în consolidarea rețelei de asistenți maternali
Articolul următorCioloș s-a fotografiat, la Roșiori, cu un grup de contestatari