Prezent în județul Teleorman, pentru a-l însoți pe Theodor Paleologu în vizita sa electorală, Eugen Tomac, liderul PMP, a făcut declarații șocante. 

Acesta a construit un scenariu personal, privitor la relația Dragnea-Dăncilă, în care Dăncilă ar fi reprezentat pentru Dragnea nu un aliat, ci un factor de risc. La finalul unei vizite pe care a făcut-o în județul Teleorman, Tomac a declarat că, din punctul lui de vedere, Dăncilă a fost singura care a reușit să-l înfunde pe Liviu Dragnea și nici măcar nu a avut o strategie în acest sens, ci s-a temut să își asume directivele fostului lider PSD, știind că doar el va suporta consecințele.

„E limpede pentru oricine că atunci când a prezentat-o (n.r. – pe Viorica Dăncilă), a fost atât de sigur pe influența pe care o putea exercita asupra acestei doamne, încât o trata cu un dispreț vizibil pentru întreaga țară. Îi lua microfonul, îi dădea microfonul, încerca să transmit un mesaj de încredere pentru toți infractorii din această țară, că va da o amnistie și vor fi salvați. Iată că un om politic mediocru a reușit să îi închidă definitiv cariera lui Liviu Dragnea. L-a ținut în șah continuu până când  l-a închis. Nu cred că a avut o strategie în acest sens, ci s-a temut să își asume un asemenea act și  a știut că la finalul zilei, polița va fi plătită de Liviu Dragnea. “, a spus Tomac.

Articolul precedentTurris confirmă forma fantastică! O nouă victorie pentru liderul din Liga 2
Articolul următorȘi-a amenințat cu moartea soția și fiul!