Serviciul public de interes local – Administrația Domeniului Public Alexandria a efectuat tratament de dezinsecție, atât terestru, cât și prin pulverizare aeriană, în intervalul 28 – 29 august 2018. Tratamentul de dezinsecție a fost aplicat începând cu dimineața zilei de 28 august și a cuprins treceri terestre în zona centrală a municipiului, parcuri, Parc Pădurea Vedea și două aviotratamente pe toată raza municipiului Alexandria, cu substanțe din grupa principală 3, respectiv K-Othrine Profi.

Singura grijă a administrației alexăndrene a vizat crescatorii de albine din municipiu, care au fost rugați să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine. Oamenii, probabil, pot fi stropiți direct, după cum putem vedea în filmulețul trimis de un cititor, care se afla la ora dezinsecției în parc, alături de alți părinți și copii. S-or fi gândit autoritățile noastre că acesta este tratamentul adecvat pentru înlăturarea virusului West Nile, de care suferă în prezent șapte teleormăneni.

Articolul precedentUNIC ÎN ROMÂNIA: Județul Teleorman n-a mai avut bani pentru plata integrală a indemnizațiilor persoanelor cu handicap grav
Articolul următorUn tânăr din Videle – colecționar de biciclete… furate