Comuna Saelele, locul în care Dragnea și-a petrecut copilăria, are o datorie către Teldrum, în valoare de 2, 3 milioane lei, sumă alcătuită în cea mai mare parte din penalități, datoria inițială fiind de sub un milion de lei. Acum Teldrum o execută silit.

Primăria Saelele nu a contestat în niciun fel la data stabilirii debitului modul în care s-a alcătuit această datorie. Și iată că Judecătoria Turnu Măgurele a dispus executarea silită a comunei copilăriei lui Liviu Dragnea.  Hotărârea a rămas definitivă, în contextul în care Primăria Saelele, prin reprezentanții săi, nici măcar nu au contestat decizia în instanță.

Și atitudinea pare de-a dreptul inexplicabilă, fiind vorba, până la urmă, de banii oamenilor. Decizia instanței de judecată „autorizează creditoarea S.C. Teldrum SA să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu pentru suma de 2.353.434,42 lei, compusă din suma de 941.376,68 lei reprezentând debit principal, suma de 1.411.857,74 lei reprezentând penalități și suma de 200 lei reprezentând cheltuieli de judecată, la care se adaugă cheltuielile de executare aferente. ”

Articolul precedentBrunch în curtea lui Moromete
Articolul următorReținut după ce a omorât un copil de 16 ani și a fugit de la locul accidentului