Aflat de un an în spatele gratiilor, Liviu Dragnea cere din nou să fie eliberat! Fostul șef al Camerei Deputaților vrea ca magistrații Instanței Supreme să îi scurteze detenția. Dragnea a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare în celebrul dosar al angajărilor fictive, scrie realitatea.net

 

Liviu Dragnea, fostul șef al PSD și al Camerei Deputaților, și-a creat o nouă portiță legislativă pentru eliberarea din închisoare.

Potrivit Realitatea PLUS, la Înalta Curte de Casație și Justiție are loc, luni, un nou proces în care Liviu Dragnea cere să fie eliberat. Se pare că audierea a fost cu probleme, din videoconferinţă nu s-a auzit nimic din ce spunea Liviu Dragnea, s-a plâns avocata sa, Flavia Teodosiu. Instanţa a rămas în pronunţare.

Fostul lider al PSD a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. Peste două zile, se împlinește un an de când acesta a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova.

 
Articolul precedentCalendarul de Bacalaureat, publicat de Ministerul Educației. Care sunt noutățile
Articolul următor213 cazuri noi de persoane infectate cu COVID în ultimele 24 de ore. Bilanțul total ajunge la 18.283