Asistent social, infirmier, magazioner sau educator. Sunt doar câteva dintre posturile scoase la concurs de cei de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman.

9 posturi vacante sunt scoase la concurs de conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman. Toate posturile sunt pe perioadă nedeterminată.

Este vorba despre infirmier la Centrul de îngrijire și asistență Videle din cadrul Complexului de Servicii pentru persoana adultă cu handicap Videle; asistent social debutant ta Serviciul evaluare complexă a persoanelor adulte cu handicap; asistent social debutant la Complexul de servicii pentru copilul cu nevoi speciale; muncitor calificat/zugrav la Serviciul Administrativ, patrimoniu, tehnic și aprovizionare; magazioner la Centrul teritorial pentru protecția de lip familial a copilului cu nevoi speciale Roșiorii de Vede; educator debutant la Centrul teritorial pentru protecția de tip familial a copilului cu nevoi speciale Roșiorii de Vede; asistent medical debutant la Centrul teritorial pentru protecția de tip familial a copilului cu nevoi speciale Roșiorii de Vede; psihopedagog la Serviciul de evaluare complexă a persoanelor adulte cu handicap și inspector de specialitate la Centrul teritorial pentru protecția de tip familial a copilului cu nevoi speciale Alexandria.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul DGASPC Teleorman.

Concursul va avea loc în data de 25 noiembrie 2019, ora 10.00: proba scrisă și în data de 27 noiembrie 2019, ora 12.00: proba interviu.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile pe pagina oficială a instituției.

Articolul precedentPostul Realitatea Plus poate fi urmarit online
Articolul următorBani de la Guvern pentru modernizarea spitalului din Zimnicea