În compania Teldrum a început vânătoarea. Se caută persoana care a furnizat informațiile din interior jurnaliștilor Rise Project. 

Florea Nedea, directorul adjunct al companiei Teldrum susține că, deși nu e la curent cu ceea ce a apărut în presă până la acest moment, dacă fotografiile și documentele sunt reale, ele nu pot proveni din altă parte decât din interior. Mai mult, Florea Nedea s-a arătat foarte amuzat de ipoteza că actele ar proveni de la un țăran, așa cum s-a tot spus.

„Nu am văzut nimic, am fost plecat zilele astea. Unde zic ei că au găsit valiza? La un țăran? (râde). Dar să știți de la mine, dacă zic că au găsit fotografii în format fizic, atunci astea sunt povești. Dacă erau  în format electronic e posibil să fie. Pe mine m-a sunat vineri cineva de la Rise Project și m-a întrebat dacă sunt în Brazilia. I-am zis că pot fi monitorizat pe GPS și gata. Dar ce să vă spun eu… Mie mi se pare dubios. Cineva vrea să ațâte focul sau cel puțin așa pare. Nu știu de unde provin, dar dacă sunt adevărate, atunci nu poate fi decât cineva din Teldrum, care a avut acces la documentele și fotografiile noastre. O să ne dăm seama după cine apare în poze. Sigur că e cineva din Teldrum în spatele scurgerii de informații. O să mă întâlnesc cu  colegii să vedem dacă ei au informații și ce putem face. Eu am fost plecat zilele astea și chiar nu știam de valiză. ”

În zilele care urmează, informațiile din documente, dar și fotografiile vor fi analizate de conducerea Teldrum, care încearcă acum să deducă identitatea persoanei care stă în spatele întregii povești.

Articolul precedentAnchetă la Spitalul din Zimnicea, după moartea asistentei Carmen Vătafu
Articolul următorCum a ”parcat” un teleormănean…