Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Liești, județul Galați, a fost reținut de către polițiștii din Teleorman, în urma a patru percheziții derulate în Galați și Iași, la persoane bănuite de înșelăciune. 

Potrivit anchetatorilor, în luna iunie, anul acesta, la diferite intervale de timp, cu prilejul încheierii unor contracte de prestări servicii în vederea construirii unor spălătorii auto sau diverse alte lucrări de construcție, bărbatul a indus și menținut în eroare administratorii a două societăți comerciale, ambele din județul Teleorman.

Acesta folosea un nume fictiv și spunea că este reprezentant al unei societăți comerciale având unicul scop de a-și însuși pe nedrept diferite sume de bani, reprezentând avans din prețul lucrării. 

Prejudiciul cauzat a fost în valoare de 50.000 lei.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede cu propunerea de dispunere a unui măsuri preventive.

Sursa: Realitatea de Teleorman

Articolul precedentCulisele statului paralel | Biografia controversată a enigmaticului Dacian Cioloș – legătura cu Serviciile
Articolul următorBilanț coronavirus 15 octombrie: 15.828 cazuri noi, 365 decese