Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Conţeşti, judeţul Teleorman, a fost reţinut de poliţişti pentru conducere fără permis și uz de fals, după ce a prezentat un permis fals.

Potrivit poliţiştilor, pe 27 februarie 2021, a condus un autoturism pe DJ 506, pe raza comunei Bragadiru, fără a poseda permis de conducere, iar la controlul efectuat de către polițiști pentru depășirea vitezei legale, a prezentat un permis de conducere despre care s-a constatat că nu este emis de SRPCIV Teleorman, așa cum reiese din conținutul acestuia.

„Fiind în continuarea cercetărilor, la data de 16.04.2021, față de bărbatul în vârstă de 44 de ani din comuna Conțești a fost dispusă măsura reținerii, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea”, se arată într-un comunicat remis de Poliţia Teleorman.

Sursa: Realitatea de Teleorman

Articolul precedentANPC: vopseaua de ouă care se comercializează în prezent conţine cu 58% mai mulţi aditivi decât în urmă cu 6 ani
Articolul următorSituația la zi: 3.264 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2