Liviu Dragnea și-a păstrat biroul de președinte al Consiliului Județean Teleorman și l-a transformat în cabinet parlamentar. Pe actualul președinte l-a obligat să stea în biroul de lângă toaletă. Cu toate astea, cabinetul stă încuiat în majoritatea timpului, că și angajaților le e jenă să petreacă timpul pe acolo. 

Dacă faci un experiment și te duci, prin sondaj, în toate zilele de miercuri și joi la cabinetul de parlamentar al lui Liviu Dragnea din Consiliul Județean Teleorman nu vei găsi pe nimeni. O faimoasă „Ana Maria”, pe care nimeni n-a mai văzut-o din campania electorală ar trebui să fie acolo. Dar nu e niciodată. Desigur, e „puțin ieșită”. Din când în când mai trece pe acolo finul lui Dragnea, Mihai Putineanu, ca să mai facă ordine în documente. Că afacerile nu prea mai merg…

De când cu înăsprirea condițiilor de acces în Consiliul Județean Teleorman, e și mai greu de ajuns la cabinetul lui Dragnea. Ai nevoie de aprobare ca să vezi ușa închisă. Și totuși, dacă Dragnea nu trece niciodată pe la cabinet, iar asistenta lui ( sau ce e ea), celebra Ana Maria e „puțin ieșită”, de ce se fac cheltuieli cu respectiva încăpere? Că atât Ana Maria, cât și Mihăiță Curierul sigur iau bani ca să fie „plecați de la birou”. Și mai important de atât, de ce nu se pune singurul birou în firea lui din clădirea aceea la dispoziția actualului președinte al instituției? Dar adevărul e simplu. Numai nesimțirea e complicată și are multe aspecte.

Articolul precedentTeldrum mai bifează 7 milioane de lei la Zimnicea
Articolul următorȘase chimiști și biologi din Teleorman protestează la București