În cursul zilei de ieri, pe contul de Facebook al viceprimarului Alexandriei, Gică Anghel, a apărut o postare cu un conținut de-a dreptul șocant: acesta spunea despre șoferul mașinii cu numere preferențiale, devenit faimos pentru plimbările sale simbolice prin fiefurile pesediste, că este un frustrat care ar trebui să aibă grijă, pentru că PSD -ul i-a mărit salariul și pensia și chinezii nu fac mici numai din câini.

L-am contactat, de aceea, pe viceprimar în această dimineață pentru a-l întreba de ce a scris așa ceva pe Facebook. Prima reacție a acestuia a fost că nu înțelege care e problema și că are libertatea să scrie ce vrea, atâta vreme cât și ceilalți fac la fel.

Când i-am atras atenția că e viceprimar și că un astfel de limbaj nu e chiar dezirabil din poziția lui, Gică Anghel a întors-o și a precizat că putea posta oricine de pe contul lui, telefonul fiind la dispoziția familiei și a cunoscuților. De altfel, a întrebat dacă nu se poate întâmpla oricui să-și lase telefonul prin diverse locuri, astfel încât să se trezescă cu diverse postări pe Facebook.

Articolul precedentTrupul lui Mihai Viteazul a fost descoperit în Teleorman
Articolul următorAccident fals. Un teleormănean s-a ales cu amendă după ce a alertat 112 degeaba