Un accident rutier în urma căruia două persoane au rămas încarcerate într-un autoturism s-a produs, sâmbătă dimineaţa, între localitățile Peretu și Troianu.

În accident a fost implicat un singur autoturism, care s-a răsturnat. Cele două persoane aflate în vehicul au rămas încarcerate

La fața locului au ajuns rapid 3 echipaje de pompieri, cu o autospecială de stingere, o descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj medical SAJ cu o ambulanță tip C.

Cele două persoane rănite, un bărbat de 71 de ani și o femeie de 60, au fost eliberate rapid de salvatori cu ajutorul accesoriilor de descarcerare și predate echipajelor medicale.

„Femeia, care a suferit mai multe traumatisme la nivelul capului și membrelor, conștientă și cooperantă, a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din Alexadria. Bărbatul, care a suferit leziuni minore, după acordarea primului ajutor calificat, a refuzat să meargă la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

Sursa: Realitatea de Teleorman

Articolul precedentLanţ uman în București, în memoria victimelor de la „Colectiv”
Articolul următorAlexandru Rafila anunță 10.000 de cazuri pe zi în decembrie: „Ne-am apropiat de o limită”