În ciuda faptului că se află în insolvență, Teldrum are asigurat și în iarna aceasta contractul cu Consiliul Județean Teleorman pentru întreținerea drumurilor din județ. 

Rețeaua de drumuri județene cuprinde 26 de drumuri cu o lungime de 820,613 km. Unitățile operative de deszăpezire își desfășoară activitatea în perioada 1 noiembrie 2018 – 31 martie 2019. Astfel, județul Teleorman, prin Consiliul Județea Teleorman a încheiat cu asocierea Teldrum SA – Fincodrum SA, Acordul-Cadru nr.120 din 03.10.2017 pentru „Întreținerea curentă pe timp de iarnă a drumurilor județene din județul Teleorman în perioada 2017 -2021”, în urma unei licitații deschise.

Potrivit planului operativ semnat de Petre Pitiș, sunt 5 baze de deszăpezire în județ: Alexandria, Turnu Măgurele, Roșiorii de Vede, Videle și Olteni. Toate aceste baze vor consuma în iarna aceasta cu deszăpezirea drumurilor județene o cantitate de 103 tone de motorină și 5 tone de benzină. De asemenea, se vor folosi (teoretic, pe hârtie) 10.000 de tone de sare și  10.000 de tone de nisip.

Probabil pentru a putea câștiga licitația, Teldrum nu a mers de unul singur în aventura dezăpezirii drumurilor județene din Teleorman în iarna asta, ci s-a asociat cu o altă companie, foarte interesantă și ea, din Brașov.

Vorbim despre Fincodrum SA. Firma aparține unui anume Ioan Drăgoi, acționar sau fost acționar în încă 7 companii. La sfârșitul anului 2012, Fincodrum avea o cifră de afaceri de peste 2 milioane de lei și niciun angajat. Nici acum nu stă mult mai bine la capitolul acesta, în anul 2017, compania raportând un total de 30 de angajați și capitaluri de 6 milioane de lei. Fincodrum SA pare a fi o altă companie abonată la contractele cu statul, numai în perioada 2012 – 2014, ea bifând 14 contracte din bani publici, în valoare de 30 milioane lei.

Articolul precedentProcesul lui Dragnea… mai la anu`
Articolul următorTeleormăneanul Gabi Florea dăruiește orașului Alexandria o statuie de Centenar