Primarul din Videle acuză PSD Teleorman de faptul că ar monta bannere cu Viorica Dăncilă în afara cadrului legal.

Văzând că pe străzile din Videle apar bannere fără autorizație cu chipul Vioricăi Dăncilă, primarul pesedist Nicolae Bădănoiu a trimis pe 12 septembrie o adresă celor din PSD Teleorman, prin care le aducea la cunoștință că pentru montarea bannerelor e necesar un aviz de publicitate temporară în condițiile legii. O lege pe care PSD Teleorman a omis-o cu totul.

S-au dispus verificări prin poliție și s-a constatat că în noaptea de 12 spre 13 septembrie, pe raza orașului Videle au fost montate bannere publicitare pentru candidatul PSD la prezidențiale. Poliția arată în propria ei adresă că la Serviciul de Urbanism din cadrul Primăriei Videle nu există documente care să ateste eliberarea unui acord pentru montarea acelor bannere sau plata taxelor de publicitate. Astăzi, primarul din Videle susține că PSD Teleorman a refuzat să depună documentele solicitate și cere, de urgență, demontarea bannerelor cu Viorica Dăncilă din oraș.

Relațiile primarului PSD, Nicolae Bădănoiu, cu propriul partid sunt tensionate încă de la Conferința Județeană a PSD Teleorman. Atunci, Bădănoiu și-a dorit să candideze pentru aceeași funcție ca și noul Dragnea al județului, Victor Drăgușin. Astfel, în urma unor tensiuni la partid, Bădănoiu și-a scris demisia din PSD. Până acum, această demisie a fost păstrată la partid ca instrument de presiune, am spune noi. Acum, însă, după ce Bădănoiu cere explicit partidului să respecte legea, se pare că și partidul a accelerat demersurile legate de acea demisie și, deci, de suspendarea primarului din Videle din funcția pe care o ocupă de aproape două mandate.

Articolul precedentUn căruțas a provocat un accident rutier! 2 persoane au ajuns la spital
Articolul următorWeekend solicitant pentru pompierii teleormăneni