Un bărbat în vârstă de 28 de ani, din comuna Buzescu, a fost reţinut de poliţiştii din Teleorman, după ce bătut angajatul unui magazin care nu voia să-l servească, deoarece nu avea bani.

Totodată, el a lovit cu picioarele uşa magazinului respectiv.

„Activitatea infracțională reținută în sarcina acestuia constă în aceea că, la data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 19:00, bărbatul ar fi mers la o societate comercială din localitatea de domiciliu pentru a cumpăra băuturi alcoolice, fără a avea asupra sa bani. Angajata societății a refuzat să îl servească, moment în care bărbatul ar fi devenit agresiv, adresând injurii și lovindu-l pe unul dintre angajați cu pumnul în zona feței. De asemenea, acesta ar fi lovit cu picioarele ușa de acces în magazin, prin faptele sale tulburând ordinea și liniștea publică”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Daniela Păşu.

Împotriva bărbatului a fost dispusă măsura reținerii, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Sursa: Realitatea de Teleorman

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 75. Aleksei Navalnîi, mai ceva ca-n „Greu de ucis”
Articolul următorPeste 1.600 cazuri noi de COVID-19, în România | RAPORT pe fiecare judeţ